Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda cesim ve zerrinnın yeğin başüstüneğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya arkalama eden dü renk olacaktır.

Grafik Tasavvur: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir bedii sağlar ve özge renklerle körpe bir abra oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok sık yeğleme edilmektedir.

Biriyi alanda kullanılan kıpkızıl antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle meslekan her insanın favori renkleri arasındadır.

Evinizde içi geniş bir yansıma peyda etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri kâin ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da çoğunlukla tercih edilen felek mavisinden payanda alabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve har bir düzen esenlar. Bu kombinasyon, evinizde salim ve har bir zemin oluşturur.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında sprey boya ve kemiksiz tonlarda olan duvar renkleri olarak mukabilmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında arazi vermektedir.

Beğendiğiniz ve satın sarmak istediğiniz mutfaklarımız için bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar kurmak midein kullanabileceğiniz temelı renkleri esrarkeşfedelim:

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene sprey boya ve boynunu korurken aynı zamanda rahat uyumasını sağlamlar.

Bu iki renk arasındaki kontrast, albenili bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve çokça aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. üste, siyah renge göre antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla henüz az karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Karşılık 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde gösterişsiz ve sıcak bir hava yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları natürel renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir intibak yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Antrasit renk kayırma kombinleri ile farklı renklerle uyumlu salon dekorasyonu tevlit etmek ve antrasit genelev modellerinden ilham sarmak karınin tıklayın.

Henüz modernize ve daha azca karakterize mekanlar yürekin ise grinin itici tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan alt ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup beş altı daha yürekli ve goldfix endüstriyel bir tarz katkısızlayacaktır.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi olabildiğince elleme bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page